IJzerwaren Vernimmen uw vakhandel
voor ijzerwaren en gereedschappen

Wij hebben decennia ervaring in onze sector en stellen professionele service en advies als een van onze prioriteiten.
Bij ons bent u zeker van professionele materialen aan correcte en eerlijke prijzen,
zowel voor de vakman als de particulier.

Goedemiddag, welkom op onze site!
We zijn vandaag in verlof.
Het is nu 14:21 u, onze winkel is gesloten


Gereedschappen

Heb je handgereedschap, sleutels, tangen, zagen, scharen of eender welk ander tool nodig? Bij deze merken vind je ongetwijfed het juiste materiaal voor de job...

MEER INFO

Ijzerwaren

Hier vind je een overzicht van de merken die wij verdelen van algemene ijzerwaren, bevestigingen, silicone en lijmen, deur- en raambeslag, sloten en werkkledij.

MEER INFO

Machines

Op zoek naar een elektrische, perslucht aangedreven machine of toestel hier vind je de merken die wij verdelen.
Wij verdelen enkel A-merken.

MEER INFO

Gecertificeerd SLOTENMAKER in uw buurt

Contact telefonisch: +32 (0)9 369 01 51 - keuze 2

mail: slotenservice@ijzerwaren-vernimmen.be

Ontstaan, historiek


Service
Advies
Kwaliteit

Op 8 oktober 1913 werd door dhr. Zenon Vernimmen gestart met een handel in “oud ijzer” in de Brugstraat (enkele honderden meters verwijderd van de huidige locatie). Vlak na de Eerste Wereldoorlog in 1918 richtte Zenon het bedrijf “Het Anker” op, dit was de echte begindatum van de exploitatie van de “handel in metalen” in de Moerstraat te Wetteren. Op 1 februari 1943 werd “Het Anker” overgelaten aan de zonen Leon en Florent, de naam van “Het Anker” werd veranderd in “Gebroeders Vernimmen”. Op 31 december 1978 werd een bloeiende “groot- en kleinhandel in ijzerwaren, snijgereedschap – ruwe en half afgewerkte produkten van de ijzer- en staalnijverheid” overgelaten aan de oudste zoon van Florent: Roger Vernimmen en de bedrijfsnaam werd “Firma Vernimmen”. Op 28 december 2001 werd “Firma Vernimmen” overgenomen door “Vernimmen nv” hierbij kreeg Roger’s oudste dochter “Veerle” de kans om het intussen befaamde familiebedrijf over te nemen. Veerle en haar echtgenoot Bart De Rocker werden de aandeelhouders en bestuurders van Vernimmen nv.

Onze bedrijfsnaam “Vernimmen” is gekend bij elke vakman en doe-het-zelver in Wetteren en omstreken. Wij zijn een gezond familiebedrijf met een beperkt maar bekwaam personeelsbestand, met een uitstekende reputatie op gebied van service, kwaliteit en prijs. De vierde generatie kennis en knowhow inzake gereedschappen en machines is vandaag meer dan een grote troef. Een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten aan competitieve prijzen en een opvolgen van de nieuwste tendensen, gekoppeld aan onze troeven: “Kwaliteit, service, diversiteit en flexibiliteit” moet ervoor zorgen dat wij uw partner kunnen worden. Gezien service ons nauw aan het hart ligt hebben we besloten om deze website te maken. Op deze manier kunnen we onze klanten informeren over het wereldwijde web. Daar we persoonlijk contact met onze klanten zeer belangrijk vinden hebben we geopteerd om geen internet winkel van onze site te maken, maar eerder een informatiebron voor onze klanten.

Soms de doe-het-zelf ketens, meestal de vakhandel

Als u ijzerwaren, gereedschappen of bevestigingsartikelen nodig hebt kunt u naar de doe-het-zelf ketens gaan, maar kiest u Vernimmen dan krijgt u professionele kwaliteit en het betere gereedschap aan scherpe prijzen.

Persoonlijke begeleiding

Elke klant wordt persoonlijk bediend en geholpen: een speciaalzaak is geen selfservice!

Ervaring en 'know how'

Reeds verscheidene decennia (méér dan 100 jaar) ervaring in de verkoop van ijzerwaren, gereedschappen, machines en aanverwante artikelen geven ons een bagage die men heden ten dage nog zelden vind.

Service

Bij Vernimmen krijgt u de betere klantenservice, gratis info en professioneel advies want wij trachten voor elke klus het juiste materiaal aan te bieden.

Assortiment

Vernimmen beschikt over een zéér ruime keuze aan gereedschappen en ijzerwaren. Of om het met de woorden van klanten te zeggen: "Als Vernimmen het niet heeft of kan bestellen, vind je het nergens...".

Sloten service

Sleutel afgebroken, verloren of gestolen?
Per ongeluk bij u thuis buitengesloten?
Wij kunnen uw betrouwbare slotenmaker worden in onze regio.
Gebruik deze link voor meer info.

Oplossingen

Ook als je niet zo handig bent en toch geen vakman wil vragen voor de kleinste of grotere klus kom je naar Vernimmen. Wij vertellen hoe je jouw klus het beste aanpakt. Dus als u een vraag heeft of niet weet hoe u het moet aanpakken... vraag het gewoon in de winkel. Onze werknemers staat klaar om U snel én deskundig te adviseren en wij zoeken een oplossing voor elk probleem.

Herstellingen

Vernimmen biedt U de best mogelijke dienst na verkoop.
Uw machines worden normaliter binnen de 10 werkdagen hersteld.

Verzending colli's

Voor het verzenden van uw goederen en pakketten staan ook wij paraat.
Wij zijn erkend GLS en DPD Parcel Shop.
Gebruik onderstaande link voor de opvolging van uw zendingen.
GLS
DPD

Webshops

Voor de uw keuze van de juiste zaagbladen of frezen voor uw werk gebruik de kluswijzer op deze site... .

Ons medewerkers

Veerle Vernimmen

Verantwoordelijk voor facturatie en boekhouding,
sinds 10 09 1990.

Send mail

Bart De Rocker

Verantwoordelijk voor aankopen en prijssetting,
sinds 01 01 2002

Send mail

Kenneth Bosch

Aanspreekpunt voor gereedschappen en ijzerwaren,
sinds 15 12 2000

Send mail